Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

X Factor-deelnemer valt hard van podium (VIDEO)

Soms zijn jury’s tijdens talentenjachten letterlijk ondersteboven van een optreden. Dit keer overkwam het een deelnemer van X Factor, maar dan wel letterlijk.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Auditie

De 20-jarige Tommy Ludford wilde een flinke indruk achterlaten tijdens zijn optreden bij de Engelse talentenshow X Factor. Als singer-songwriter deed hij auditie voor de jury met zijn eigen geschreven nummer Dipping Biscuits. Opvallen, nou ja omvallen, deed hij zeker, maar niet op de manier zoals hij had gehoopt.

Randje

De zanger had namelijk niet door dat hij aan de rand van het podium stond. Toen hij een stapje naar achter willen zetten kwam hij daar op een pijnlijke manier achter. Hij viel achterover en liet de jury stomverbaasd achter. Presentator Dermot O’Leary rende naar de zanger toe om te helpen, terwijl juryleden Ayda Field en Robbie Williams met open mond toekeken.

@backlink(166303)

Opvallen

Gelukkig bleek er niet veel aan de hand, want direct na zijn val stond de zanger weer op. Hij deed zijn hand omhoog en liet iedereen weten dat alles goed met hem ging. Ondanks zijn val was de jury positief verrast over het optreden en mocht hij plaatsnemen in een van de hotseats.