Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Poema die als huisdier wordt gehouden ‘gijzelt’ hond (VIDEO)

Een poema in het Russische dorp Kozino heeft voor flink wat onrust gezorgd. Het huisdier van een oligarch kan zich niet gedragen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Huisdier

Sommige mensen hebben de behoefte om een bijzonder huisdier te nemen. Dan hebben we het niet over een naaktkat of over een varken, maar over nog bijzondere dieren die eigenlijk ongeschikt zijn. Zo heeft een Russische miljonair in het dorpje Kozino een poema.

Poema

Kozino ligt vlakbij Moskou en staat bekend om de Fryaz compound. Een afgesloten stuk land waar een aantal Russische rijken wonen. Een van hen had een poema die zijn weg naar buiten wist te vinden. Het dier zwierf een half uur rond in de tuin van Alexey Mirankov totdat het werd neergeschoten met een verdovingspijl.

Hond

De hond van Alexey moest er al die tijd aan geloven. Het huisdier met de naam Zhulya werd meegesleurd door de poema. Wonderbaarlijk genoeg overleefde de hond het en werd zij niet opgegeten. “Toen ik buitenkwam zag ik de poema haar vasthouden tussen haar tanden. Ik keek meteen waar mijn dochter was, maar gelukkig zat ze binnen. Toen ik zelf naar binnenging rende mijn de poema achter mij aan met Zhulya in zijn bek”, vertelt de man. Toen hij binnen was belde hij meteen de hulpdiensten. Die loste het probleem uiteindelijk op. Of het roofdier weer terug is bij zijn baasje, is niet bekend.