Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Café bezoekers schrikken zich rot als paard binnenstormt

In Frankrijk is vorige week een op hop geslagen paard een cafè binnen gegaan. De bezoekers schrokken zich logischerwijs te pletter, maar gelukkig liep alles goed af.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Het gebeurde in het dorpje Chantilly, dat ten noorden van de hoofstad Parijs ligt. Het dier was ontsnapt uit een renstal even verderop. Het had eerste al een drukke weg met rotonde overgestoken voordat het aankwam in het café. 

Een beveilingscamera in het café legde alles vast. Volgens eigenaar Stephane Jasmin viel alles achteraf uiteindelijk mee. “Er is niemand gewond geraakt. Gelukkig waren er ook maar zeven klanten binnen op het moment dat het gebeurde.” Toch is op de beelden te zien dat iedereen duidelijk schrikt van het paard. Het is ook wel meteen duidelijk dat het paard niet voor een biertje langskomt. 

Ook het dier zelf maakt het achteraf goed. Het had net als de mensen geen verwondingen en volgens deskundigen toonde het achteraf ook geen tekenen van stress of trauma. Kunnen we toch weer lekker rustig gaan genieten van ons biertje..