Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mexicaans stel nu verdacht van twintig moorden

ECATEPEC (ANP) - Het Mexicaanse stel dat wordt verdacht van moord op tien vrouwen, is volgens het Openbaar Ministerie mogelijk betrokken bij nog eens tien vrouwenmoorden.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De politie kwam de verdachten op het spoor tijdens een onderzoek naar de vermissing van drie vrouwen, van wie er een samen met haar pas geboren dochter was verdwenen. De vermiste baby bleek te zijn verkocht. Ze verkeert in de goede gezondheid en is bij haar oma ondergebracht. Het paar dat het kind kocht, is ook gearresteerd.

De verdachten werden donderdag opgepakt toen zij samen een huis in Ecatepec, een voorstad van Mexico-Stad, verlieten. De twee hadden een kinderwagen bij zich. Daarin lag een zak met menselijke resten.

Het paar begroef lichaamsdelen op een braakliggend terrein in de buurt van de woning. Het motief voor de moorden is onduidelijk.

De staat México rond Mexico City wordt beschouwd als een van de meest gewelddadige regio's van het land. Sinds het begin van het jaar hebben de autoriteiten meer dan 1400 moorden geregistreerd, waarvan 64 op vrouwen.