Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mexico arresteert seriemoordenaars-koppel

Een duo uit een woonplaats ten noorden van Mexico-city zou op zijn minst dertig vrouwen hebben vermoord.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De Mexicaanse politie heeft een groot aantal lichaamsdelen aangetroffen in- en nabij twee woningen in het Mexicaanse Ecatepec. De autoriteiten verdenken het stel Juan Carlos N. en Patricia N. ervan dat zij hiervoor verantwoordelijk zijn. Het duo zou seriematig vrouwen hebben vermoord en hebben laten verdwijnen.

Psychopaat

De mannelijke verdachte heeft inmiddels bekend dat hij sommige van zijn slachtoffers ook verkracht heeft alvorens ze te vermoorden. Hij schijnt daarnaast tien moorden te hebben bekend, en ook allerlei details te hebben prijsgegeven hoe hij en zijn vrouw te werk gingen. Onderzoekers proberen nu uit te zoeken of hij uit zijn nek kletst of dat het daadwerkelijk allemaal klopt. "De vraag is wat voor een type psychopaat is dit," zo stelde een openbaar aanklager voor de camera's van een Mexicaanse televisiezender. "Het lijkt erop alsof hij erkenning wil voor zijn daden," aldus de aanklager, die de verdachte een typische seriemoordenaar noemt.

Baby

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is verdenkt de Mexicaanse overheid het duo er ook van een twee maanden oude baby van een van hun slachtoffers te hebben verkocht aan een ander stel, dat ook is opgepakt.

Kleertjes

N. en N. handelden in babykleding. Door goedkope kleertjes aan te bieden trokken zij vooral veel jonge moeders naar hun woning. Ter plekke haalden ze de meest vreselijke dingen uit met hun klanten. De forensisch deskundigen troffen lichaamsdelen aan in een vriezer, en vonden ook kledingsstukken van de slachtoffers in de woning van de twee verdachten.