Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Speciale raceklasse alleen voor vrouwen

In de Formule 1 is helaas geen vrouw te bekennen. Dat is jammer aangezien er niet veel verschil zou moeten zijn tussen mannen en vrouwen achter het stuur. Er komt nu een speciale klasse om vrouwen klaar te stromen voor het echte werk.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Vrouwen

Natuurlijk, we kunnen beginnen met een flauwe mop over inparkeren of straatje keren, maar vrouwen in de racerij zijn nauwelijks te bekennen. Er zijn er een paar in de lagere klassen, maar die rijden meer mee als veldvulling dan dat kampioenskandidaten zijn en dat is natuurlijk heel jammer. Om dit te veranderen wordt er een speciale klasse opgericht in de autosport: de W Series.

W Series

Het voordeel aan de klasse is dat vrouwen geen geld mee hoeven te nemen, terwijl dat in andere klassen wel zo is. Wel is er een uitgebreide selectieprocedure zodat alleen vrouwen met talent kunnen deelnemen. In totaal zouden achttien tot twintig vrouwen in de competitie kunnen meedoen. De winnares krijgt €500.000 aan budget om te gebruiken om in een andere raceklasse aan de bak te komen.

We zouden kunnen afsluiten met een flauwe grap over Vettel, die loopt te klagen als een meisje, maar ook dat doen we niet. Laten we hopen dat er snel een vrouw is die in de Formule 1 mee kan doen om het kampioenschap.