Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Meisjes doen Hitlergroet Auschwitz

Sommige mensen zijn te dom voor woorden en dan alles voor de klik. Zo ook drie meisjes die op excursie gingen naar Auschwitz. Zij deden voor de poort de Hitlergroet.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Excursie

De drie meisjes waren met hun school op excursie naar Auschwitz om voorgelicht te worden over de gruweldaden van de Nazi’s tegen de joden. 1,1 miljoen mensen werden vermoord in het concentratiekamp. Schijnbaar maakte dat geen indruk op de meisjes, want in het kamp deden zij de Hitlergroet. 

Instagram

Een van de drie was ook nog zo dom om het op Instagram te zetten, maar haalde het kort daarna alweer offline. Dat was echter al te laat, want al snel ging de afbeelding rond. Lokale autoriteiten hebben nu een onderzoek naar de meisjes ingesteld en hebben al een vermoeden wie het zijn. Hun school zal worden ingeschakeld. Het is overigens niet de eerste keer dat mensen zich niet kunnen gedragen bij concentratiekampen. Een Israëlische student liet zijn broek zakken in het Majdanek concentratiekamp, nabij Warschau. Hij kreeg een boete van €300.