Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Selena Gomez opgenomen in kliniek'

LOS ANGELES - Het gaat niet goed met Selena Gomez. De entertainer werd de afgelopen weken tot twee maal toe opgenomen in het ziekenhuis, waarbij ze de laatste keer een mentale inzinking kreeg. Naar aanleiding daarvan is ze nu opgenomen in een kliniek waar ze psychische hulp krijgt, meldt TMZ.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Gomez werd eind september overgebracht naar het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles, nadat bleek dat ze te weinig witte bloedcellen in haar lichaam had, wat gevaar kon opleveren voor haar niertransplantatie die ze vorig jaar onderging. Toen ze een paar dagen later naar huis mocht, bleef het aantal bloedcellen te laag, wat voor veel emotie zorgde bij de zangeres.

Volgens bronnen 'sloeg Selena compleet door' en is ze kort daarna opgenomen in een psychiatrische kliniek, waar ze dialectische gedragstherapie ondergaat. Deze behandeling kreeg ze in het verleden ook al eens.

Selena kondigde op 23 september aan een pauze te nemen wat betreft social media. In haar post schreef ze ondermeer dat 'negatieve comments iemand erg kunnen kwetsen'. Waar ze precies op doelde is niet duidelijk, al kreeg Gomez flink wat negativiteit over zich heen toen bekend werd dat haar ex Justin Bieber zich had verloofd met Hailey Baldwin.