Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Britten kopen hotel na dronken avondje tijdens huwelijksreis

Een Brits koppel is na een dronken avondje tijdens hun huwelijksreis op Sri Lanka met een kater wakker geworden. Ze bleken het hotel aan het strand te hebben gekocht.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Gina Lyons en Mark Lee reisden tijdens hun reis al backpakkend door Sri Lanka toen ze hoorden dat de lease van het hotel bijna op was en dus te koop stond. Zelf hadden ze nog een schuld van het huwelijksfeest en bewoonden ze maar een klein flatje in London. De meeste mensen denken dan wel twee keer na maar Gina en Mark waren door de vele drankjes die ze achter de kiezen hadden al snel om.

De lease bedroeg namelijk ‘slechts’ tienduizend pond per jaar. “Het hotel zag er goedkoop en bouwvallig uit, maar het was aan het strand en had een soort ‘boomhutgevoel’ dat we fijn vonden,” zo vertelt Gina aan de Britse krant The Mirror. De volgende dag werden de twee er door personeel aan hun aankoop herinnerd. Met opnieuw de nodige glazen rum werden de onderhandelingen doorgezet. “We vroegen twee vrienden die we onderweg gemaakt hadden om ons te helpen met de vertalingen, aangezien de eigenaars geen Engels spraken. Maar we begrepen de helft van het gesprek niet en werden langzaam maar zeker opnieuw dronken.”

Baby

Ondanks die nieuwe dronkenschap werd de deal definitief beklonken. Drie maanden na de deal toen ze het eerste deel hadden afbetaald kwam de spijt. Gina bleek zwanger te zijn. “Ik voelde mijzelf meteen een slechte moeder. Waarom gaf ik zoveel geld uit als het misschien niet eens ging werken terwijl ik het ook aan ons kind kon uitgeven?” Ook vrienden en familie zagen 33-jarige Gina en 35-jarige Mark als een stel ‘idioten’. 

Gina en Mark zetten echter door en besloten er alles uit te halen wat er in zat. “Het was zwemmen of verzuipen en we besloten dat eerste te doen.” Dat lijkt nu zijn vruchten af te werpen. Nadat ze het hotel gronding hadden verbouwd en in juli officieel open gingen is het ‘Lucky Beach Hotel Tangelle’ al door vele gasten bezocht. Ondanks dat het goed lijkt te komen adviseren de twee nooit dronken een aankoop te doen. “Wij nemen voortaan alle beslissingen nuchter,” besluit Gina.