Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Barbiegate krijgt vervolg

Twee invaljuffen hebben een Rotterdamse basisschool op stelten gezet. Vijf kinderen zijn van de school zijn afgehaald en ook andere ouders denken erover een andere school te kiezen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Straf

De juffen, die de lessen van een zwangere collega tijdelijk overnemen, zouden de kindjes hebben ‘geïntimideerd en vernederd’, zo luiden de klachten volgens RTV Rijnmond. Ouders kregen van hun kinderen te horen dat er tegen hen zou zijn geschreeuwd en als straf werd hun eten en drinken afgepakt. 

Thuis

Sommige ouders houden hun kinderen thuis en anderen dreigen hun kinderen van school te halen als er geen verandering komt. Pogingen om met de school het gesprek aan te gaan, mislukten.

Facebook

Vorige week begonnen ouders over de ‘Barbie hobby’ van de juf en klaagden hierover bij lokale media. De juf zou foto’s van sexy Barbies (echte Barbies, dus geen Samantha de Jong) op Facebook plaatsen. ‘Niet normaal’, aldus de ouders. Ook de term ’kinderporno’ viel. De zaak heeft inmiddels de aandacht van de Onderwijsinspectie en de leerplichtambtenaar.