Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Personal trainer deelt folders uit bij frietzaken om zijn te dikke pupil niet te serveren (VIDEO)

Een personal trainer in Groot-Brittannië heeft wel een heel bijzondere manier bedacht om zijn cliënt van vet eten te houden. Hij deelde folders uit aan restaurants om zijn pupil niet te serveren.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Dibsy

Mark Hind is een succesvolle personal trainer in Groot-Brittannië. Elk jaar kiest hij één iemand uit om een jaar gratis te begeleiden. Dit jaar koos hij voor Darren McClintock, die ook wel bekend staat als Dibsy. Hij is veel te zwaar en lijdt daardoor aan morbide obesitas. Zo moet hij als hij met het vliegtuig wil twee stoelen boeken en kan hij vanwege zijn figuur niet autorijden. Zijn kleding kost bovendien meer omdat hij het speciaal moet laten maken.

De situatie van haar zoon dreef zijn moeder tot waanzin. Hind koos Dibsy namelijk uit vanwege een indrukwekkende aanmeldvideo. Daarin barstte zijn moeder in tranen uit en zei dat ze haar zoon niet wil begraven.

Restaurants

Samen Dibsy ging Hind de restaurants en cafetaria's in de omgeving af, waarin hij vertelde om zijn cliënt niet te helpen. Om ze het niet te laten vergeten deelde hij zelfs affiches uit met de foto van McClintock. “Save Dibsy. Obesity is killing him. Do not serve this man.”