Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Meisje breekt botten door clown

Het had een scène uit een horrorfilm kunnen zijn, maar voor de 16-jarige Cheyenne uit Nieuwegein was het echt. Zij is zwaargewond geraakt door een killerclown.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Clown

Het meisje was met een vriendin op weg met een scooter toen iemand met een clownsmasker haar aan het schrikken maakte, een zogenoemde killerclown. Hij rende achter het tweetal aan met als gevolg dat het tweetal op de grond viel. Cheyenne raakte bewusteloos en haar vriendinnetje belde de ambulance. In het ziekenhuis bleek dat de arm en de jukbeenderen van Cheyenne waren gebroken. Ook heeft ze een hersenschudding en wat schaafwonden, meldt De Telegraaf.

Geen strafbaar feit

Hoewel de ouders van het meisje beweren dat de jongen de meisjes expres heeft laten schrikken, gaat de politie de dader niet vervolgen. Een 24-jarige jongen is getraceerd door de politie, maar hij zegt dat hij de meisjes niet heeft gezien. Hij wilde zijn vrienden laten schrikken, waardoor de politie hem niet kan vervolgen. De familie van het slachtoffer neemt hier geen genoegen mee. Zij schakelen een letseladvocaat in en willen alsnog aangifte doen.