Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Michiel Veenstra trekt deur dicht bij 3FM

HILVERSUM - Michiel Veenstra heeft vrijdag afscheid genomen van 3FM, waar hij ruim dertien jaar radioprogramma's presenteerde. De 3FM-veteraan presenteerde zijn laatste uitzending in een tot ballenbak omgetoverde radiostudio.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Omringd door collega's en oud-collega's, onder wie Gerard Ekdom, sprak Michiel zijn laatste woorden. "Vandaag eindigt na dertien jaar en een halve maand mijn relatie met 3FM", zei Michiel. "Het waren prachtige jaren. Er is zoveel gebeurd, dat een opsomming kansloos is."

Michiel memoreerde zijn uitzendingen die hij mocht maken in de Verenigde Staten, vanuit Disneyland, op de Noordpool en in het Glazen Huis. "Het was mij een grote eer dat ik bij je thuis mocht komen, bij je in de auto mocht zitten. Ik blijf dat doen op het nieuwe KINK. Maar dit boek sluit nu. Er opent zich een nieuw boek, nog volledig onbeschreven. Zeker is dat de muziek de leidraad blijft. Ik ben er klaar voor."

Michiel sloot zijn 3FM-carrière af met het nummer Let it Happen van Tame Impala. De 42-jarige radiomaker wordt vanaf maandag opgevolgd door Jorien Renkema (27).