Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Frenna en Lil Kleine slaan aanvallen af

AMSTELVEEN - Verleden Tijd van Frenna en Lil Kleine is ook deze week de meest verkochte en gestreamde plaat van Nederland. Het nummer staat voor de vijfde week bovenaan in de Single Top 100.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Afgelopen week vochten twee andere hiphopnummers om de bovenste positie maar zowel Bizzey als Boef komt tekort om de eerste plaats over te nemen van Frenna en Lil Kleine. Bizzey kwam het dichtst in de buurt en komt op twee binnen. Culo is zijn vijfde top 10-hit in een jaar tijd. Boef moet ondertussen genoegen nemen met de derde plaats. Zijn Ratata is alweer zijn zeventiende single bij de hoogste vijf.

Onderin in de lijst is het na bijna twee jaar bijna gedaan voor Ed Sheerans megahit Shape Of You. De single, die begin 2017 twaalf weken op nummer 1 stond, zakt in de 92e week naar 99, waarmee het (voorlopig) net tekort komt voor een plaats in de top vijf van langst genoteerde singles ooit. Passengers hit Let Her Go is sinds 2015 recordhouder met 129 weken.

Singles Top 10 week 41

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Frenna & Lil Kleine - Verleden Tijd

2. (-) Bizzey, Frenna, KM & Ramiks - Culo

3. (-) Boef - Ratata

4. (2) Aya Nakamura - Djadja

5. (3) Dynoro & Gigi d'Agostino - In My Mind

6. (4) Calvin Harris & Sam Smith - Promises

7. (5) Marshmello & Bastille - Happier

8. (10) Dean Lewis - Be Alright

9. (7) George Ezra - Shotgun

10. (9) Jonas Blue feat. Jack & Jack - Rise