Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Je verwacht het niet!

Soms is de realiteit wilder dan de wildste fantasie en kun je alleen maar denken: dit krijgt niemand verzonnen. Maar soms verbleekt zelfs de wildste fantasie bij de werkelijkheid.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Soms is de realiteit wilder dan de wildste fantasie en kun je alleen maar denken: dit krijgt niemand verzonnen. Maar soms verbleekt zelfs de wildste fantasie bij de werkelijkheid.

En het lekkerste lingeriemodel is...

Waar: Rusland

Wanneer: april 2017

Een online wedstrijd voor lingeriemodellen, georganiseerd door een grote Russische lingerieketen. Duizenden inzendingen. Smullen dus, voor de juryleden. Zij zijn zeer te spreken over de uiteindelijke winnares. “Een verpletterend mooie brunette,” noemen ze haar in het juryrapport, waar het voorvocht vanaf druipt. Want oh, die wulpse welvingen! De lingerieketen nodigt de winnares uit voor een professionele fotoshoot. Zij wordt het nieuwe gezicht van de lingerieketen! Maar dan komt de aap uit de mouw. De winnares is de 20-jarige student Andrey Nagorny. Een man! De stunt was een idee van Andreys vriendin. Hij snuffelde wat rond in haar kledingkast, trok lingerie aan, deed make-up op, liet zich fotograferen en stuurde de kiekjes in. Gewoon voor de fun. Andrey verwachtte een lacherige reactie van de jury. Maar nee hoor: hij won.

Opmerkelijk: De lingerieketen wist niet hoe snel zij Andrey moest diskwalificeren, als de dood dat zou uitkomen dat een man de wedstrijd had gewonnen. Zelfs de troostprijs werd niet aan hem toegekend. Andrey is stiekem best wel boos: “Ze praten poep! Nergens in de reglementen staat dat mannen niet mogen deelnemen.”

Hoge nood

Waar: Noorwegen

Wanneer: januari 2018

Vlucht DY1156 van Oslo naar München. Net opgestegen, kraakt de stem van de gezagvoerder door de intercom. Vervelend nieuws: vanwege een defect aan de toiletten maakt het vliegtuig rechtsomkeert, terug naar Oslo Airport. De gezagvoerder besluit zijn onheilstijding wat te verlichten door af te sluiten met een grap: “Of is er misschien een loodgieter aan boord?” De passagiers kijken elkaar met stomheid geslagen aan. Dan golft een schaterlach door het vliegtuig, die doorklinkt tot in de cockpit. Aan boord bevinden zich namelijk 84 (!) medewerkers van loodgietersbedijf Rørkjøp uit Oslo. Het is hun jaarlijkse bedrijfsuitje.

Opmerkelijk: De baas van Rørkjøp meldde dat zijn mannen de toiletten met alle plezier wilden repareren. Maar helaas, ze zaten in een type vliegtuig waarbij dat alleen vanaf de buitenzijde kan. Een beetje lastig op een hoogte van 10.000 meter.

Klimaatprobleem

Waar: Nederland

Wanneer: januari 2018

‘Geraakt door water’ luidt de slogan van het Nederlands Watermuseum in Arnhem. Niet letterlijk bedoeld natuurlijk – maar raak is het, wanneer een eindje verderop, onder de Zijpendaalseweg, een drinkwaterleiding knapt. Het vrijkomende water doet datgene wat water altijd doet: naar het laagst gelegen punt in de omgeving stromen. En daar ligt het watermuseum. Binnen de kortste keren staan de kelders onder water. Daarna moeten ook de tentoonstellingsruimtes eraan geloven. Alles staat blank. Een maand eerder had het Watermuseum ook al te kampen met wateroverlast. Toen was de oorzaak smeltende sneeuw. Ook in maart 2017 zorgde heftige regenval ervoor dat het museum tijdelijk gesloten moest worden.

Opmerkelijk: Een medewerker tegenover dagblad De Gelderlander: “Het klimaatprobleem wordt wel heel inzichtelijk gemaakt op deze manier.”

Wil je het hele artikel over je verwacht het niet lezen?  De nieuwe Panorama ligt nu in de winkel met daarin nog veel meer moois! Ook is die hier te bestellen.  Alleen benieuwd naar dit artikel? Lees dit artikel dan op Blendle..