Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

JWoww viert trouwdag na scheidingsnieuws

LOS ANGELES - Realityster JWoww en haar man Roger Matthews hebben dit weekend hun derde trouwdag gevierd. Roger deelde beelden van de twee op Instagram, enkele weken nadat scheidingspapieren die het Jersey Shore-castlid heeft ingediend waren opgedoken.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Bij een foto van een etentje van de twee schreef Roger "Rome is niet in een dag gebouwd". Later deelde hij ook een video van een ritje in een koets waarmee hij Jenni, zoals JWoww echt heet, verraste. Hij feliciteert haar in de clip met hun trouwdag.

Eind vorige maand zag New York Post rechtbankpapieren in waarin de 32-jarige realityster een scheiding aanvraagt. In de documenten geeft ze aan dat het al langer rommelt tussen haar en Roger. De afgelopen maanden zou de relatie zo achteruit zijn gegaan, dat ze geen hoop meer heeft op een verzoening.

De twee leerden elkaar in 2010 kennen in een bar. Drie jaar later vroeg Roger Jenni ten huwelijk. In 2014 kregen ze een dochter, Meilani. Tijdens hun huwelijksplechtigheid anderhalf jaar later maakte het stel bekend een tweede kind te verwachten. Zoon Greyson werd in 2016 geboren.