Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw valt van 27ste verdieping na maken van selfie

Een moeder van twee kinderen is gefilmd toen ze van een balkon van de 27ste etage viel. De reden: ze was bezig met het maken van een selfie.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Val

De 44-jarige Sandra Manuela Da Costa Macedo uit Portugal zat op een railing om een selfie te maken. Het ging echter mis toen ze haar evenwicht verloor, met als gevolg dat ze naar beneden viel. De vrouw overleefde het niet.

Waarschuwing

De video van de vrouw is opgenomen door bouwvakkers die bij een nabijgelegen gebouw aan het werk waren. Zij waren bang dat de vrouw zou gaan vallen en maakten daar een video van. “Ik woon in de toren waarvan ze afviel. Ze was al minuten bezig met het maken van foto’s en bouwvakkers schreeuwde haar nog toe dat ze voorzichtig moest zijn”, vertelt bewoner Erick Alzate.

Windstoot

Volgens getuigen hield Macedo een selfiestick vast toen ze naar beneden viel. De politie denkt dat ze uit balans is geraakt door een sterke windstoot, nadat ze al een paar minuten foto’s van zichzelf aan het maken was. De video is hier te zien, maar de beelden kunnen als zeer heftig worden ervaren.

Macedo was net geëmigreerd van Panama naar Portugal. Ze was lerares bij verschillende scholen. De vrouw laat twee kinderen achter.