Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johnny Depp niet meer te zien in Pirates of The Caribbean

Johnny Depp zullen we niet meer terugzien als Jack Sparrow in Pirates of the Carabbean. Tenminste, als we een van de oorspronkelijke scriptschrijvers moeten geloven.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Pirates of the Caribbean

In Hollywood gaan sterke geruchten dat er aan een nieuwe Pirates of the Caribbean-film gewerkt wordt. De schrijvers van Deadpool zouden meewerken aan de film. Grote afwezige lijkt Johnny Depp, die vermoedelijk niet meer in de franchise, die inmiddels al vijftien jaar oud is, te zien zal zijn.

De magie tussen Depp en de piratenfilms lijkt uitgewerkt te zijn. In het laatste deel presteerde de acteur niet al te best en het had de laagste opbrengst van alle films in de franchise.

Johnny Depp

“Ik denk dat hij het geweldig gedaan heeft. Hij heeft Jack Sparrow gemaakt en het is het karakter waar hij het meest bekend om is. Alle kinderen op de wereld houden van hem en ik denk dat het geweldig voor hem is. Het was ook goed voor ons, we zijn heel erg blij met hem”, vertelt scenarioschrijver Stuart Beattie. “Het is het enige karakter dat hij vijf keer heeft gespeeld en niet alleen in films. Hij speelde het ook in ziekenhuizen om kinderen te bezoeken”, vertelt hij aan Daily Mail.

Stuart Beattie

Iemand die ook niet mee lijkt te werken aan de film, is Beattie zelf. Het gerucht gaat namelijk dat Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick aan een script werken, al zou Beattie zelf ook wel mee willen werken. “Hopelijk brengen ze er een echte stripboekensfeer in. Ik heb zo gelachen om Deadpool en ik ben een grote fan van ze. Ik hoop dat ze iets speciaals maken.”