Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Officieel: Johnny Depp niet meer in Pirates of the Caribbean

Na veertien jaar een einde van een tijdperk

Officieel: Johnny Depp niet meer in Pirates of the Caribbean

Johnny Depp

Wie Jack Sparrow zegt, zegt Johnny Depp. De hoofdpersoon uit de Pirates of the Caribbeanfilms was het gezicht van de reeks. Tot nu, want Disney gaat afscheid nemen van de acteur. De bazen van de muis met de grote oren zeggen dat ze een ‘nieuwe energie’ in de serie willen brengen.

Pirates of the Caribbean

Maar er komen meer veranderingen. De scripts voor de komende films worden geschreven door nieuwe schrijvers. Rhett Reese en Paul Wernick, die eerdere scenario’s schreven voor Deadpool, gaan nu Pirates of the Carribean onder handen nemen. “Ik hou van de films, maar een deel van de reden dat Rhett en Paul interessant zijn, is omdat we het compleet willen vernieuwen.”

Hommeles

Johnny Depp heeft nog niet op de veranderingen gereageerd, maar de acteur heeft op dit moment genoeg andere zaken aan zijn hoofd. Zijn laatste film Dead Men Tell No Tales kreeg slechte kritieken en ook privé gaat het niet goed. Zijn ex-vrouw Amber Heard beschuldigde hem van huiselijk geweld tijdens de scheidingszaak en ook loopt er een rechtszaak tussen de acteur en zijn oude management. Daarnaast beschuldigt een locatiemanager hem van mishandeling op de set van de film City of Lies. Dat laatste ontkent hij echter.