Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Real Madrid blijft winnen onder Solari

VIGO (ANP) - Real Madrid blijft winnen onder interim-coach Santiago Solari. De Europese kampioen zegevierde met 4-2 bij middenmotor Celta de Vigo. Voor de Madrilenen kwamen Karim Benzema, Gustavo Cabral (eigen doel), Sergio Ramos en Dani Ceballos tot scoren. Het was voor Solari, de opvolger van de ontslagen Julen Lopetegui, de vierde overwinning op rij.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Real Madrid kwam als nummer zes op vier punten van Barcelona. De rentree van sterspeler Lionel Messi, hersteld van een armbreuk, leverde de koploper geen succes op. Hij kwam in de thuiswedstrijd tegen middenmoter Real Betis nog wel twee keer tot scoren, maar hij kon daarmee een verrassende nederlaag niet voorkomen: 3-4.

Barcelona gaat na de tweede nederlaag nog wel aan kop, met één punt meer dan Atlético Madrid, Deportivo Alavés en Sevilla. De laatste club won thuis met 2-1 van Espanyol. Sevilla gaf in de slotfase het duel bij een achterstand van 0-1 een verrassende wending. Gabriel Mercado en Wissam Ben Yedder zorgden voor een zwaarbevochten thuiszege. Quincy Promes werd in de rust gewisseld bij Sevilla.