Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit zijn dé horloges van 2019

Je kunt er je klokje op gelijk zetten, dat je het nieuwe jaar begint door te kijken wanneer het 00.00 uur is. Dan moet je natuurlijk wel een horloge hebben!

Dit zijn dé horloges van 2019

Tegenwoordig is een horloge niet meer weg te denken bij een outfit en natuurlijk draag je het niet alleen om de tijd te weten. Het sieraad is een statement dat je zelf kunt maken, alleen moet je dan wel weten welke je moet dragen.

Zwitserland

Natuurlijk kan ook een Zwitsers horloge niet ontbreken. Tegenwoordig zijn er zoveel merken uit het land dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien en ook zijn er in elke prijsklasse klokjes beschikbaar. Je kunt natuurlijk wel kiezen of je een mechanisch of quartz wil. Laatstgenoemde wordt aangedreven door een batterij, terwijl je de eerste zelf moet opwinden.

Scandinavië

Naast Zwitserse horloges, zijn Scandinavische klokjes ook erg in opkomst. Deze zijn, net zoals we bij Scandinavisch interieur gewend zijn, minimalistisch en uiterst stijlvol. Het is daardoor zowel zakelijk als in je vrije tijd een prima horloge. Skagen is al een bekend merk, maar ook Paul Hewitt is erg in opkomst. Het merk maakt prachtige horloges voor een lage prijs. De horloges van Paul Hewitt zijn te koop bij Horloge.nl.

Smartwatches

De smartwatch is al een tijdje op de markt, maar kan aankomend jaar wellicht definitief doorbreken. Door dat veel mensen een steeds gezondere levensstijl willen is het kiezen van een smartwach wellicht een goede optie. Het horloge is tegenwoordig niet alleen geschikt voor het weergeven van apps, maar kan veel meer dan dat. Het kan je stappen, hartslag en verbrande calorieën bijhouden. Tegenwoordig zijn er zelfs functies als valdetectie en ademhaling meting aanwezig.