Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw opgepakt met 100.000 euro aan Rolex-horloges in haar vagina

In Miami is een 29-jarige vrouw gearresteerd voor het stelen van vijf Rolex-horloges, zo meldt Miami Herald. Vier van de peperdure klokjes verstopte zij in haar vagina.

Vrouw opgepakt met 100.000 euro aan Rolex-horloges in haar vagina

Badkamer

Delajurea Brookens had op dinsdag 8 januari een date met zakenman Ramon Diaz. Na een bezoekje aan een club gingen de twee naar zijn hotelkamer. Toen Diaz zich in de badkamer ging opfrissen voor wat actie tussen de lakens. Besloot Brookens er vandoor te gaan met een tas waarin vijf Rolex-horloges zaten. De klokjes hebben een waarde van 108.000 dollar, omgerekend zo’n 100.000 euro.

Steeg

Diaz besloot de achtervolging in te zetten, maar werd door zijn date met een onbekend voorwerp op zijn hoofd geslagen. Een hotelmedewerker zag het gebeuren en belde de politie, die Brookens niet veel later in een steegje konden aanhouden. De agenten troffen op dat moment slechts één Rolex bij haar aan. 

Vagina

De vrouw werd de volgende dag aangeklaagd voor diefstal, verzet bij aanhouding en cocaïnebezit. Bewakers ontdekten even later dat Brookens de vier andere horloges in haar vagina had verstopt. Het is niet bekend hoe ze daar precies achter zijn gekomen.