Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Woede om handhavers die rouwauto waarschuwen

In Rosmalen is er ophef ontstaan over twee handhavers. Zij waarschuwden een uitvaartmedewerker dat een rouwauto verkeerd stond geparkeerd.

Woede om handhavers die rouwauto waarschuwen

Parkeren

Nabestaanden van de zeventienjarige Indy zijn boos op de handhavers in Rosmalen. Zij spraken een uitvaartverzorger aan omdat de oud volgens de nabestaanden de uitvaartverzorger aan omdat de auto tien centimeter op een invalidenparkeerplaats stond, meldt het Brabants Dagblad.

Spannende film

Een Twittergebruiker deelde de situatie op Twitter en liet weten de situatie niet te begrijpen. Twee dagen later kwam de gemeente met een reactie. Die was op zijn zacht gezegd bijzonder te noemen. De Twitteraar vroeg zich af waarom de gemeente niet eerder reageerde. Hierop antwoordde een medewerker: “Spannende film op tv en zo. Ik heb je melding eerder al doorgezet, meer kan ik van achter de knoppen niet voor je betekenen helaas. De betreffende chauffeur kan zich uiteraard ook even melden.” Later liet de medewerker weten naar The Sound of Music te kijken en dat de gemeente alleen reageert tijdens kantooruren.

Doodsoorzaak

Het meisje werd rond kwart voor vier ’s nachts aangereden door een bestuurder van een donkere Volkswagen golf. De dader reed na de aanrijding door maar kon de ochtend erna alsnog door de politie in de kraag worden gevat. Bij aanhouding bleek de man onder invloed van alcohol. Uit onderzoek moet blijken of hij ook onder invloed was tijdens de aanrijding. Het meisje overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.