Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

André Hazes zet deur voor zus Roxeanne op een kier

Als de feestdagen er aankomen, denk je natuurlijk aan de hit ‘Eenzame Kerst’ van André Hazes. Sinds zijn dood is het voor zijn familie echt meer een feestdag. Toch pakt zijn zoon nu weer de draad op.

André Hazes zet deur voor zus Roxeanne op een kier

Monique

Hazes junior geniet weer van kerst sinds dat hij samen is met zijn Monique. Het zijn voor hem misschien wel de twee belangrijkste dagen van het jaar, laat hij aan Privé in een interview weten. Normaal viert hij het bij zijn schoonmoeder, maar nu de twee een nieuw huis hebben, wordt het de eerste kerst bij eigen haardvuur.

Rachel

Moeder Rachel schuift echter niet aan bij het kerstdiner. Het is een veel te grote groep voor haar, dus komt ze een andere keer langs. De twee zien elkaar sinds vorig jaar weer, nadat ze een jarenlange ruzie hadden. 

André Hazes

Vroeger was dat wel anders. “In de tijd dat mijn vader nog leefde, gingen we naar Van der Valk”, zegt hij tegen het weekblad. Zijn vader had daar een eigen tafel en dus vierde de familie daar met vrienden de kerst. “Die ouwe vent was een liefhebber van het feest. Hij kon er emotioneel van worden.” Toen hij overleed was kerst voor de familie echter niet meer hetzelfde en werd het nooit meer gevierd. Ze gingen op vakantie, volgens André omdat Rachel het waarschijnlijk wilde ontvluchten. 

Roxeanne

Wie er deze kerst ook niet bij is, is zus Roxeanne. Voor haar laat hij de deur op een kier. “Ik heb totaal geen hekel aan mijn zus. Ze is mijn eigen bloed, dus ik denk dat ik de deur wel open doe. Maar hoe het nu gaat, is prima.” Hij heeft nu een tweede familie en is daar blij mee. “Maar als er ooit iets met mijn zus aan de hand is, zal ik denk ik wel voor haar klaar staan.”