Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

André Hazes doet heftige uitspraken over zus Roxeanne en zijn moeder

Het botert al een lange tijd niet meer tussen André Hazes aan de ene kant en zus Roxeanne en moeder Rachel aan de andere. Nu doet André opnieuw opmerkelijke uitspraken over de situatie.

André Hazes doet heftige uitspraken over zus Roxeanne en zijn moeder

Waar is de Mol?

André Hazes is samen met Johnny de Mol op reis in Cuba voor het programma in Waar is de Mol? Natuurlijk gaat het naast de mooie plaatjes vooral over het leven van de zanger. Daarbij komen ook de ruzies in de familie Hazes naar voren.

Roxeanne

André blijkt de situatie met zijn Roxeanne te hebben afgesloten. “Van mij hoeft het niet meer goed te komen, ik vind het wel prima zo,” zegt hij tegen Johnny. De twee hebben al jaren geen contact meer. Hij zegt dat ze niet goed bij elkaar passen.

Rachel

Voor zijn situatie met zijn moeder ligt het voor hem anders. Hij heeft nog steeds veel respect voor haar, maar volgens haar is zij verdwaald. “Ik hoop gewoon dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt.” Daar lijkt er in tegenstelling tot met Roxeanne nog wel een opening te zijn.

André Hazes

Naast de treurigheid rondom de familie, blikt André ook terug op zijn beginjaren als zanger. Veel fans van zijn vader zagen het dan ook niet in hem zitten. Een enkeling zei zelfs dat hij liever junior dan senior zag doodgaan.

Gelukkig zijn er naast alle heftige gesprekken ook genoeg tijd voor leuke dingen die de twee samen doen. De hele uitzending van Waar is de Mol? is hier te zien.