Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Huis van Ierse Voice-zangeres beschoten

BELFAST - Het huis van een voormalig deelneemster aan The Voice of Ireland in de Noord-Ierse stad Belfast is door onbekenden beschoten. Georgina Richmond, die in 2016 de finale haalde, zei tegen The Irish News dat de daders haar ook hebben bedreigd. Ze dreigden de zangeres iets aan te doen tijdens een concert.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Uren eerder schoten de aanvallers ook op het huis van haar ouders die bij Georgina in de buurt wonen. Ze vernielden daarbij alle ramen en deuren in het huis. Het was al de tweede aanval op zowel het appartement van Georgina als het familiehuis sinds september vorig jaar.

Vermoed wordt dat een criminele bende achter de aanvallen zit. Deze aanvallers hebben naar eigen zeggen een appeltje te schillen met de broer van Georgina na een woordenwisseling vorig jaar op straat. Waar dat conflict over gaat is niet bekend. Tijdens een van de aanvallen schreven de daders "dood aan alle Richmonds" op de muren van het huis.

Georgina Richmond bereikte in 2016 de finale van The Voice of Ireland en heeft sindsdien een succesvolle carrière opgebouwd als vertolkster van de liedjes van de Amerikaanse countryzangeres Patsy Cline.