Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gevangenisverpleegster vermoordt haar man om met gedetineerde te kunnen trouwen

Het plan van een gevangenisverpleegster uit de Amerikaanse staat Missouri is mislukt. De vrouw vergiftigde eerst haar echtgenoot om vervolgens hun huis in brand te steken om met een gedetineerde te kunnen trouwen.

Gevangenisverpleegster vermoordt haar man om met gedetineerde te kunnen trouwen

McDonald’s

Joshua Murray (37) kwam vorig jaar december door bizarre omstandigheden om het leven bij een brand in zijn woning in Iberia. Zijn vrouw Amy Murray (40) was op dat moment met hun 11-jarige zoontje en hun twee honden naar de plaatselijke McDonald’s. Toen de vrouw terug was, stond het huis in brand. Murray werd niet veel later dood aangetroffen in de slaapkamer.

Antivries

Dat wat alles weg had van een tragisch ongeluk, bleek heel anders in elkaar te zitten. De politie vond aanwijzingen dat het vuur was aangestoken. Er waren namelijk ook brandversnellers gebruikt. Uit de autopsie van Joshua Murray bleek later dat de man al dood was voor de brand begon. De man was vergiftigd met antivries. De vrouw was overigens wel het huis nog binnen gegaan. Een half opgegeten broodje van McDonald’s werd teruggevonden op het aanrecht. 

Trouwplannen

Bij nader onderzoek werd ook het motief blootgelegd. De verpleegster van de gevangenis in Jefferson City bleek een intieme relatie te hebben met een gevangene genaamd Eugene Claypool (40). De twee hadden zelfs al trouwplannen.Haar geliefde zit zelf al meer dan 18 jaar achter tralies, eveneens voor moord. Hij stak in het jaar 2000 een 72-jarige lottowinnaar dood en kreeg levenslang. Woensdag verschijnt Amy Murray voor het eerst voor de rechter.