Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geen levensteken van Noorse miljonairsvrouw

OSLO (ANP/DPA) - De familie van een verdwenen Noorse miljonairsvrouw heeft opnieuw contact gehad met haar vermoedelijke ontvoerders. Maar er is tot dusver geen enkel bewijs geleverd dat de 68-jarige Anne-Elisabeth Falkevik Hagen nog in leven is. Dat heeft de politie maandag gezegd. Advocaat Svein Holden voegde eraan toe dat er pas met de kidnappers wordt onderhandeld als een levensteken van haar is ontvangen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De politiewoordvoerder vertelde dat er ditmaal op een ander platform contact is geweest. Details gaf hij niet. De familie kreeg half januari een bericht van de gijzelnemers, maar klaagde dat communicatie via het gekozen digitale platform zeer beperkt was. Er zou een losgeld zijn gevraagd in cryptovaluta, volgens de media ter waarde van 9 miljoen euro.

De echtgenote van investeerder Tom Hagen, die tot de 200 rijkste mensen in Noorwegen behoort, wordt sinds 31 oktober vermist. De politie dacht meteen aan ontvoering maar kwam daarmee pas op 9 januari naar buiten. Sindsdien zijn honderden tips binnengekomen.