Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hitserie Peaky Blinders krijgt videogame

Productiestudio Endemol heeft een partnerschap gesloten met uitgever Curve Digital en ontwikkelaar FuturLab om de allereerste videogame te maken op basis van de bekroonde tv-serie Peaky Blinders, zo meldt Unilad.

Hitserie Peaky Blinders krijgt videogame

Actiespel

Hoewel er nog weinig details over het project naar buiten zijn gekomen, moet het spel in 2020 op consoles en pc worden uitgebracht en zal het een actiespel zijn dat is geïnspireerd op het veelgeprezen epische gangster-drama. De game krijgt een zeer innovatief verhaal en geeft spelers de mogelijkheid om al hun favoriete personages uit de wereld van Peaky Blinders te besturen.

Partners

“In Curve en FuturLab hebben we geweldige partners gevonden, die een high-end game kunnen bieden waarvan zowel fans van de serie als gamers kunnen genieten. De unieke wereld gecreëerd door de Peaky Blinders-serie leent zich ongelooflijk goed voor deze manier van gamen”, aldus Anil Mistry, directeur van games en gokken bij Endemol. Het is onduidelijk hoe betrokken Peaky Blinders maker Steven Knight is bij de productie.