Manchester City maakt geen fout tegen Cardiff

MANCHESTER (ANP) - Manchester City heeft in de strijd om de titel in de Premier League weer een punt voorsprong genomen op Liverpool. De titelverdediger won woensdag van Cardiff City, 2-0.

Kevin De Bruyne, bezig aan een seizoen met veel blessures, opende al na 6 minuten de score. Vlak voor rust zorgde Leroy Sané voor nummer twee.

Son Heung-Min werd de eerste speler die scoorde in het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur, op de plek waar vroeger White Hart Lane stond. De Koreaan zette de Spurs daarmee op 1-0 in het duel met Crystal Palace, dat werd gewonnen met 2-0. Oud-Ajacied Christian Eriksen scoorde ook nog.

Tottenham derde

Tottenham staat nu derde. Patrick van Aanholt speelde mee met Crystal Palace.

Chelsea won ruim ( 3-0) van Brighton & Hove Albion, dat speelde met Davy Pröpper. Olivier Giroud, Eden Hazard en Ruben Loftus-Cheek maakten de doelpunten.