Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kane hoopt er tegen Oranje weer bij te zijn

BUITENLANDS VOETBAL - ENGELAND

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

LONDEN (ANP) - Harry Kane heeft dit seizoen nog niet helemaal uit zijn hoofd gezet. De trefzekere spits van Tottenham Hotspur en de nationale ploeg wil er graag bij zijn als Engeland op 6 juni in Portugal tegen Nederland speelt in de halve finales van de nieuwe Nations League. ,,Harry hoopt eerst ook Tottenham dit seizoen nog van dienst te kunnen zijn. Maar als dat niet lukt, wil hij de nationale ploeg helpen'', liet zijn coach bij de Spurs, Mauricio Pochettino, weten.

Kane liep afgelopen dinsdag in de Champions League thuis tegen Manchester City (1-0) een stevige enkelblessure op. Pochettino sprak kort daarna de vrees uit dat het seizoen voor Kane waarschijnlijk voorbij zou zijn. Inmiddels zijn de prognoses iets positiever, al zeggen de Spurs nog steeds niets over de duur van het herstel van Kane.

Voor Tottenham eindigt de Premier League op 12 mei. De Spurs staan vierde en in de resterende zes competitiewedstrijden moeten zij die plek minimaal behouden om zich voor de Champions League te plaatsen.