Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Arno Vermeulen haalt hard uit naar FC Twente

NOS voetbalbaas Arno Vermeulen heeft overal een mening over. Dit keer doet hij uitspraken over de klaagzang van FC Twente.

Arno Vermeulen haalt hard uit naar FC Twente

Kampioen

FC Twente kan aankomend kampioen worden tegen Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Om dit grootst te willen vieren wil de club uit Enschede graag de wedstrijd spelen in de Arena zodat er meer uitfans meekunnen. Daar gaat Ajax niet mee akkoord en die wil de wedstrijd laten plaatsvinden op De Toekomst, het trainingscomplex. De KNVB maakte het niets uit.

Bescheiden

Arno Vermeulen is het met de beslissing van Ajax eens. Aan de tafel van Sportforum bij Langs de Lijn. Hij noemt het een nonsensdiscussie. “Denken ze bij Twente dat ze daar alles voor elkaar kunnen krijgen. Ze hebben net vijftien miljoen euro uit de zakken van de gemeente geklopt en nu willen ze in de Arena voetballen? Nee volkomen terecht dat Ajax dat niet doet. Twente mag wel iets bescheidener zijn”, aldus ‘de Witte Chinees’.

Volgend jaar

In het programma waar ook Hedwiges Maduro en Thijs Zonneveld te gast waren gaat Vermeulen verder: “Je moet niet alles op zijn kop zetten omdat Twente toevallig kampioen kan worden bij Ajax. Volgend jaar mogen ze weer in de Johan Cruijff Arena spelen.”