Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Barbie probeert opnieuw zelfmoord te plegen’

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, lijkt opnieuw een einde aan haar leven te willen maken. De showbizz-ster zou van haar balkon zijn gesprongen.

‘Barbie probeert opnieuw zelfmoord te plegen’

Zelfmoord

Dat meldt Shownieuws. Rond 12.45 zou ze de zelfmoordpoging hebben gedaan. Vervolgens is ze met de ambulance naar het ziekenhuis hebben gebracht. Ook zouden er veel politieauto’s op de melding zijn afgekomen.

Gezondheid

 De toestand van  de vrouw is onbekend. Een bron aan het tv-programma laat weten dat ze voorlopig niet aanspreekbaar is. Haar nieuwe vriend Maron Hill is naar het ziekenhuis gereden.

Vierde poging

Het is al de vierde zelfmoordpoging van de realityster. In augustus van het afgelopen jaar deed haar ex Michael van der Plas uit de doeken dat Barbie zichzelf al drie keer eerder van het leven wilde beroven. “Deze laatste keer was onze zoon Milano er gewoon bij! Je moet er toch niet aan denken dat zij hem de volgende keer in haar wanhoop meeneemt als ze weer wat onderneemt”, zei hij toentertijd tegen De Telegraaf.

Nieuwe liefde

Het is opmerkelijk nieuws aangezien het de laatste tijd beter leek te gaan met Samantha de Jong. Ze kickte af van drugs in een kliniek in Schotland en vond in Hill een nieuwe liefde. Nu lijkt het dus toch niet zo goed te gaan. Hopelijk komt ze er snel bovenop.

Praten over zelfdoding kan bij hulp- en preventielijn ‘Zelfmoord? Praat erover’. Telefoon 0900-0113 of www.113.nl