Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Met deze trucs overleef je vandaag de meubelboulevard

Het is Tweede Paasdag, beter bekend als Nationale Meubelboulevard Dag. Dan sjokken we weer met z’n honderdduizenden tegelijk vloekend langs bijzettafeltjes, twijfelaars, slaapbanken, handige opbergsystemen en lekker gekke woonaccessoires

Met deze trucs overleef je vandaag de meubelboulevard

RTL Nieuws deed een jaar geleden onderzoek naar onze grootste meubelboulevard-irritaties. Panorama voorziet de top 6 van handige survivaltips:

Andere bezoekers lopen in de weg (30%)

TIP: accepteren. Troost u met de gedachte dat uw aanwezigheid door andere bezoekers ook niet bepaald als een pluspunt wordt ervaren.

Andermans jengelende kinderen (25%)

TIP: laat in het drukste deel van de winkel net iets te hard vallen dat in het restaurant gratis pannenkoeken worden geserveerd voor de eerste honderd kinderen.

Je moet de hele winkel door om bij de uitgang te komen (21%)

TIP: accepteren. En ga vooral niet op eigen houtje op zoek naar een shortcut, want dan loopt u het risico dat u behalve Tweede Paasdag ook de rest van uw leven in de woonwinkel doorbrengt.

Lange rijen bij de kassa (13%)

TIP: fake na een paar minuten wachten een schrikreactie en zeg: “Shit, volgens mij heb ik de auto helemaal niet op slot gedaan! Zo terug, schat!”

Onwetend personeel (7%)

TIP: doe er uw voordeel mee. Vraag bijvoorbeeld: heeft u deze fauteuil ook in het gebroken mauve? Of: waar liggen de stoethaspels? Of verkoopt u ook van die vlakdopjes waarmee je een mengkraan kunt pernifleren? Entertainment verzekerd. Voor serieuze vragen: ask Google.

Mijn partner wil álles kopen (1%)

TIP: wees haar voor. Gooi direct bij binnenkomst uw kar tjokvol met alles wat u maar te pakken kunt krijgen. Uiteraard zal ze u sommeren de boel terug te leggen, waar u geen probleem van maakt. De rest van de dag heeft u nu hetzelfde recht van spreken.