Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Braziliaanse president geschokt vanwege hoog aantal penisamputaties

Alle mannen opgelet! Slechte hygiëne kan ervoor zorgen dat je je favoriete geslachtsdeel moet missen. Door laksheid in het reinigen van jezelf, kan jouw lid geen lid meer zijn van de ''seksueel actieve mensenclub''.

Braziliaanse president geschokt vanwege hoog aantal penisamputaties

Dicktator 

In Brazilië heeft president Jair Bolsonaro zijn afschuw geuit over de 1.000 penisamputaties die zich elk jaar in het land voordoen. Sommige van die amputaties worden gedaan vanwege slechte hygiëne. Iets dat 'belachelijk en betreurenswaardig'' is, zegt Bolsonaro.

Weet iemand waar mijn penis?

Tijdens een gesprek met verslaggevers in Brazilië benadrukte de voormalige kapitein dat zijn regering moet samenwerken met mannen in het land die hulp nodig hebben. Dit om ze meer bewust te maken van de gevaren van onhygiënisch gedrag.

"In Brazilië hebben we duizend penisamputaties per jaar vanwege een gebrek aan water en zeep, zei hij. We moeten een manier vinden om dit te kunnen aanpakken." Volgens een woordvoerster van de Braziliaanse urologisch gemeenschap is het cijfer gebaseerd op officiële gegevens voor penisamputaties. De vereniging zei dat de amputaties noodzakelijk waren vanwege onbehandelde infecties, gevormd met kankergezwellen, en complicaties. AI... Voortaan dus gewoon eventjes je handen wassen mannen!