Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Avengers superfan opgenomen in ziekenhuis na het zien van einde Endgame

Geloof het of niet, maar een Avengers superfan moest worden opgenomen in het ziekenhuis na het zien van de nieuwste bioscoopfilm Avengers: Endgame.

Avengers superfan opgenomen in ziekenhuis na het zien van einde Endgame

Marvel Cinematic Universe

De spiksplinternieuwe film Avengers: Endgame is pas afgelopen zondag in de bioscoop gelanceerd, maar zorgt nu al voor wereldwijde gekte. De filmfranchise die al meer dan een decennium duurt maakt met dit laatste deel wel erg veel emoties los. De 21-jarige Xiaoli uit China kon haar liefde voor de film niet bedwingen na het zien van het einde. De superfan begon zo hard te huilen dat ze zelfs symptomen vertoonde van hyperventilatie. De emotionele vrouw werd meteen naar de spoedeisende hulp gebracht en aan het zuurstof gezet. 

This is the end..

De extreme emotionele reactie komt slechts een dag nadat er een melding werd gemaakt van een andere Marvel fan. Een mannelijke bioscoopganger was in elkaar geslagen nadat hij het einde had onthuld aan fans die nog in de rij stonden te wachten voor een kaartje. Dit konden de wachtende filmliefhebbers niet waarderen en creëerden daardoor hun eigen Avengers moment. De man werd namelijk hardhandig aangepakt, tot bloedens toe. Het is de vraag of Captain Marvel en Wonder Woman dit hadden goedgekeurd, maar ieder mens vertoont wel eens zijn eigen Hulk. En door fans zoals hen is de film een ware kaskraker. De blockbuster heeft inmiddels al 1,5 miljard opgebracht en dat terwijl de film pas een week uit is. Geoffrey Macnab van The Independent Review noemde het Marvel's "meest emotionele en complexe superheldenfilm ooit". Vele critici zijn het met hem eens. Een mooie afsluiter voor Stan Lee's laatste filmrol.