Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Aké kopt Bournemouth langs negental Tottenham

BOURNEMOUTH (ANP) - Tottenham Hotspur is bij Bournemouth tegen een pijnlijke 1-0-nederlaag aangelopen. Nathan Aké kopte de thuisploeg in blessuretijd naar de winst. De Spurs, woensdag tegenstander van Ajax in de halve finales van de Champions League, hadden het puntenverlies geheel aan zichzelf te wijten. Vanaf de 48e minuut speelde het team van coach Mauricio Pochettino met negen man nadat Juan Foyth met rood naar de kant was gestuurd. Kort voor de pauze was Son Heung-min al hetzelfde overkomen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De Zuid-Koreaan misdroeg zich ten opzichte van Jefferson Lerma. De Argentijn Foyth gleed, net ingebracht voor Eric Dier die voor rust ontsnapte aan zijn tweede gele kaart, onbeheerst in op Jack Simpson. Met elf tegen negen waren de beste kansen voor Bournemouth. Aké kopte uiteindelijk raak uit een corner van Ryan Fraser.

Tottenham staat nog derde met 70 punten, maar Chelsea (68), Arsenal (66) en Manchester United (65) kunnen passeren dan wel dichterbij komen. De eerste vier teams in de Premier League plaatsen zich voor de Champions League.