Dortmund ziet titelkansen vervagen in Bremen

BREMEN (ANP) - Borussia Dortmund heeft de uitwedstrijd tegen Werder Bremen niet weten te winnen en daardoor zijn de kansen op de titel geminimaliseerd. Met nog twee duels te gaan is de achterstand op Bayern München vier punten.

Dortmund had tot de 70e minuut nog een comfortabele 2-0-voorsprong. Christian Pulisic scoorde al na vijf minuten en vlak voor rust schoot Paco Alcacer raak uit een vrije trap. Kevin Mohwald en Claudio Pizarro bezorgden Werder toch nog een punt. Bij de 1-2 ging Dortmund-keeper Roman Bürki vreselijk in de fout en hij liet de bal door zijn benen gaan.

Door de misstap van Dortmund kan Bayern volgende week zaterdag in de uitwedstrijd tegen RB Leipzig het kampioenschap veiligstellen. Een week later speelt Bayern thuis tegen Eintracht Frankfurt.

Bij Werder deed Davy Klaassen de hele wedstrijd mee.