Liverpool houdt hoop levend na late goal

NEWCASTLE (ANP) - Liverpool heeft in de uitwedstrijd tegen Newcastle United in de slotfase puntenverlies kunnen voorkomen en de hoop op de titel levend gehouden: 2-3. Invaller Divock Origi kopte in de 86e minuut raak. Origi was ruim tien minuten daarvoor in de ploeg gekomen voor Mohamed Salah, die groggy het veld verliet per brancard na een botsing met de keeper.

Virgil van Dijk kopte Liverpool na een klein kwartier op voorsprong, Christian Atsu maakte een paar minuten later gelijk. Salah bezorgde Liverpool na een half uur opnieuw een voorsprong, maar een doelpunt van Salomon Rondon zorgde voor vrees bij Liverpool.

Door de benauwde zege komt Liverpool op 94 punten, twee meer dan Manchester City, dat maandag tegen Leicester City speelt.