Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Leverkusen haalt uit tegen Frankfurt

LEVERKUSEN (ANP) - Kwalificatie voor de Champions League komt voor Bayer Leverkusen steeds dichterbij. De ploeg van trainer Peter Bosz haalde op eigen veld tegen concurrent Eintracht Frankfurt hard uit: 6-1. De eindstand was al bij de rust bereikt. Voor de ploeg van Bosz kwamen Lucas Alario (twee), Kai Havertz, Julian Brandt, Charles Aránguiz, Martin Hinteregger (eigen doel) tot scoren. Het doelpunt van Frankfurt kwam op naam van Filip Kostic.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Voor Leverkusen was het de vierde competitiezege op rij. Eintracht haalde uit de laatste vier duels in de Bundesliga slechts twee punten. Daardoor hebben de twee belangrijkste kandidaten voor de vierde plek nu evenveel punten.

Leverkusen speelt nog thuis tegen Schalke 04 en uit tegen Hertha BSC. Frankfurt speelt eerst donderdag in Londen tegen Chelsea in de halve finales van de Europa League. De eerste wedstrijd in Duitsland eindigde afgelopen donderdag in 1-1. In de Bundesliga speelt Eintracht nog thuis tegen FSV Mainz 05 en uit tegen koploper Bayern München.