Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vlemmix organiseert reünie Te land, ter zee

ENDHOVEN - Johan Vlemmix organiseert een reünie voor alle oud-medewerkers van en oud-deelnemers aan het tv-programma Te land, ter zee en in de lucht. Vlemmix, die zelf honderd keer heeft meegedaan aan het programma en daarna jurylid en presentator werd, organiseert de reünie op 2 juni in zijn markante villa in Eindhoven.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De spraakmakende Vlemmix wordt naar eigen zeggen nog dagelijks herinnerd aan zijn deelname en erover aangesproken. “Veel mensen missen dit programma, wat helaas in 2011 is gestopt. Ik heb vele deelnemers leren kennen, want vaak zag je toch dezelfde deelnemers weer terug en ontstond er toch een soort kameraadschap”, zegt Vlemmix in een verklaring. "Met deze gedachten had ik ineens zoiets, waarom organiseer ik niet een reünie van iedereen die bij het programma (ooit) betrokken is geweest in welke vorm dan ook?"

Vlemmix nodig graag iedereen bij zich thuis uit. Van presentator, tot kabeldrager, tot deelnemer: iedereen is welkom, aldus Vlemmix. “Alle deelnemers en medewerkers hebben warme en mooie herinneringen aan deze periode en hoe leuk is het als we deze weer eens samen met elkaar kunnen delen?" vervolgt Vlemmix.

Die dag zal ook het boek '40 jaar TV historie Te land, ter zee en in de lucht’ gepresenteerd worden.