Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hoofdonderwijzer met paarse dildo en glijmiddel op kantoor voor het leven geschorst

Een 74-jarige hoofdonderwijzer die duizenden euro’s van zijn school stal en dronken seksessies had op zijn kantoor is verbannen voor het leven.

Hoofdonderwijzer met paarse dildo en glijmiddel op kantoor voor het leven geschorst

Fraude

James Stewart was bijna 30 jaar hoofd van het Sawtry Community College in Cambridgeshire en verdiende 135.000 euro per jaar, dat hij uitgaf aan luxe etentjes en skivakanties. In 2017 werd Stewart vier jaar gevangenisstraf opgeëist nadat hij was veroordeeld wegens het bedriegen van zijn school voor 116.000 euro. Ten tijde van zijn veroordeling wegens fraude hoorde de rechtbank hoe officieren verschillende dingen hadden ontdekt op zijn kantoor.

Kantoor

De politie vond op het kantoor van Stewart een grote paarse dildo, een clitorisstimulator, penisvormige rietjes en een koelkast vol champagne. Volgens Mail Online kwamen onderzoekers ook watermeloensmeermiddel tegen en een spel van 'kinky charades'.

Functie

Nu, twee jaar na zijn veroordeling wegens fraude, heeft de Regeling onderwijsregering Stewart verboden opnieuw een functie op een school te gaan uitoefenen. Stewart heeft sindsdien de gestolen 116.000 euro wel terugbetaald.