Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Max Verstappen reageert op geruchten rond overstap

Er gingen dit weekend geruchten over een overstap van Max Verstappen na dit seizoen. Nu reageert de Limburger op de verhalen.

Max Verstappen reageert op geruchten rond overstap

Het balletje kwam aan het rollen toen vader Jos Verstappen een tweet retweette waarin stond dat Red Bull Formule 1- baas bezorgd was dat Max mogelijk vertrekt. Dit zorgde voor flink wat speculatie rondom de Nederlander. Eerder kwamen er al geruchten naar buiten dat Max een prestatieclausule in zijn contract heeft, waardoor hij mogelijk kan vertrekken als zijn team geen competitieve auto bouwt.

Nu laat Max weten dat hij vertrouwen heeft in het project met Honda en Red Bull. “We weten allemaal dat het beter moet, maar ik heb vertrouwen in het project dat we samen met Honda zijn aangegaan”, laat hij weten na de uitspraken van Marko. “We moeten gewoon hard aan het werk om onze performance te verbeteren en dan zien we wel hoe het gaat.” Hij heeft er dan ook vertrouwen in als de Honda nog meer vermogen krijgt. Verstappen wordt op zijn wenken bediend aangezien de fabrikant voor de volgende race met een update komt waardoor de krachtbron nog sneller moet zijn.