Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Fernando Ricksen verrast dochtertje voor verjaardag (+VIDEO)

Fernando Ricksen lijdt aan ALS en het gaat steeds slechter met hem. Toch weerhoudt hem dat niet om zijn dochter flink te verrassen voor haar verjaardag.

Fernando Ricksen verrast dochtertje voor verjaardag

Gezondheid

De 42-jarige Fernando Ricksen verblijft al een tijdje in een hospice in Schotland vanwege zijn gezondheid. Hoewel hij een optimist is, gaat het toch steeds wat slechter met hem. Hij kondigde eerder aan dat zijn benefietavond in Glasgow op 28 juni de laatste zal zijn.

Isabelle

De voetballer verraste vandaag zijn jarige dochter Isabelle die op bezoek kwam bij haar vader. De hele kamer was versierd. “Best daddy ever, best surprise for our little girl. Thank you so much for our little girl. Thank yo uso much for making her happy”, schrijft zijn vrouw Veronika op Instagram. Op de video is te zien hoe blij dochter en vader zijn.

Fernando Ricksen

Ricksen heeft een bijzonder leven achter de rug. Als voetballer speelde hij in het Nederlands elftal en bij verschillende buitenlandse clubs als Zenit en Glasgow Rangers. In zijn biografie deed hij zijn opvallende leefstijl uit de doeken. In 2013 maakte hij bekend dat hij aan de ziekte ALS leed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filming Time ?, was great day ???? Tommorow on ? ??

Een bericht gedeeld door VeronikaRicksen/Veselova (@veronikaricksen) op