Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Haas reageert op contracteinde Rich Energy

Rich Energy wist gisteren alle ogen op zich te richten door een bizarre verklaring te tweeten. Ze beëindigden eenzijdig het contract met Haas vanwege "slechte prestaties". Vandaag reageert Haas eindelijk: volgens ons zijn ze nog steeds sponsor.

Haas reageert op contracteinde Rich Energy

Waarschijnlijk was teambaas Günther Steiner net zo verbaasd over de tweet van Rich Energy als de rest van de wereld. De Italiaanse overlord van de mooie uitspraken hield echter even wijselijk zijn mond over de contractbreuk. Maar uiteindelijk moet het team ook reageren. Waarschijnlijk is de verklaring van vandaag keurig netjes door de juristen van het Amerikaanse Formule 1-team bekeken: "Rich Energy is currently the title partner of Haas F1 Team. I cannot comment further on the contractual relationship between our two parties due to commercial confidentiality."

Helaas dus zonder de karakteristieke krachttermen die we van Steiner gewend zijn. Van Rich Energy CEO William Storey is sinds de tweet ook niets meer vernomen. Het goede nieuws voor Haas is echter dat Rich Energy alles vooraf heeft betaald, of in ieder geval een bankgarantie heeft afgegeven. Het team is dus niet ineens zijn halve begroting kwijt.