Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zelfmoordaanslag door kind eist vijf levens tijdens bruiloft

Wat de mooiste dag uit het leven moest worden van een koppel, eindigde in een nachtmerrie. Tijdens hun bruiloft werd een zelfmoordaanslag gepleegd. De dader was een kind.

Zelfmoordaanslag door kind eist vijf levens tijdens bruiloft

Afghanistan

Het is in Afghanistan nog steeds onrustig. Hoewel de Taliban en regering nog steeds onderhandelen over een vredesakkoord vallen er nog steeds dagelijks doden.

Zelfmoordaanslag

Dit gebeurde ook bij een bruiloft in de provinicie Nagarhar, in het oosten van het land. Bij het feest waren ook belangrijke gasten zoals een stamhoofd en de lokale politiechef. Een perfect doelwit dus voor terroristen. Er vond dan ook een zelfmoordaanslag plaats op het feest. Vijf mensen zijn gedood en veertig gasten raakten gewond. De dader was echter opmerkelijk. De terroristen zetten daarvoor een kind in. Het is onbekend hoe oud het kroost was, meldt CNN. Waarom en door welke groep de aanslag is gepleegd is ook nog een vraagteken.

Taliban

De aanslag komt op een ongelegen moment voor de Taliban. Zij zijn in onderhandeling voor een vredesakkoord met de regering van het land. De terroristische groep claimt dan ook niets met de bom te maken te hebben.