Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ophef na doodschop Sevilla-speler tijdens ‘vriendschappelijke’ wedstrijd (+VIDEO)

Vriendschappelijke wedstrijden zijn niet altijd heel vriendschappelijk. Dat blijkt wel tijdens een wedstrijd tussen Sevilla en Liverpool. Daar zaagde een Franse verdediger van Sevilla een speler van de Engelse hard doormidden.

Ophef na doodschop Sevilla-speler tijdens ‘vriendschappelijke’ wedstrijd

Vriendschappelijk

Het nieuwe voetbalseizoen komt er weer aan en dus oefenen de teams heel wat af. Gisteren stond de wedstrijd tussen Liverpool en Sevilla op het programma. De wedstrijd kabbelde rustig voort toen Joris Gnagnon voor flink wat opschudding zorgde.

Joris Gnagnon

Nadat een speler van Sevilla op de grond lag, speelde Liverpool gewoon door. Dat pikte Gnagnon niet en toen de achttienjarige Yasser Larouci aan de bal was, haalde de Franse speler vol door. Het was zelfs zo erg dat de voetballer van Larouci niet meer verder kon.

Ook voor Gnagnon eindigde de wedstrijd, want hij werd met een rode kaart van het veld gestuurd. Na de wedstrijd bood hij zijn excuses aan de speler, familie en supporters van Liverpool aan: “Het was een afschuwelijke actie van mijn kant. Dit hoort niet op een voetbalveld thuis.”

Sevilla

Ondanks een man minder wist Sevilla alsnog te winnen. Liverpool-trainer Jürgen Klopp liet na de wedstrijd weten dat de blessure van Larouci lijkt mee te vallen. Hopelijk komt het met de speler snel goed.