Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Luckassen en Sainsbury mogen weg bij PSV

EINDHOVEN (ANP) - Derrick Luckassen en Trent Sainsbury mogen vertrekken bij PSV. Trainer Mark van Bommel heeft de twee centrale verdedigers duidelijk gemaakt ze niet meer nodig te hebben. Luckassen en Sainsbury zitten daardoor zondag al niet meer bij de selectie voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, legde trainer Mark van Bommel uit bij FOX Sports.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

PSV nam Luckassen in de zomer van 2017 over van AZ. De Amsterdammer ondertekende een 5-jarige contract. In zijn eerste seizoen kwam Luckassen in de eredivisie nog tot negentien wedstrijden, waarvan negen als basisspeler. Vorig seizoen verhuurde PSV Luckassen aan Hertha BSC.

Sainsbury kwam een jaar geleden over van de Chinese club Jiangsu Suning. De Australiër heeft nu nog een contract voor twee seizoenen bij PSV.

Transfers

De Eindhovenaren haalden zondag Daniel Schwaab terug en eerder versterkten ze zich al met Timo Baumgartl en Olivier Boscagli. PSV heeft daardoor genoeg spelers voor de twee posities centraal in de verdediging.

Van Bommel zei dat PSV ook een poging heeft ondernomen om Franck Ribéry vast te leggen. Dat bleek financieel onhaalbaar.