Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw denkt vocht te hebben in haar oor, doktoren vinden giftige spin

Een vrouw uit Kansas City hoorde dinsdagochtend toen ze wakker werd haar oor kraken. Ze dacht dat het om vocht zou gaan, maar uiteindelijk bleek er een giftige spin in haar oor te zijn gekropen.

Vioolspin

De vrouw had een paar dagen eerder een injectie gehad tegen een allergie en dus vond ze het niet raar dat er wat vocht tussen haar oren zat. Toch besloot ze na haar werk even naar het ziekenhuis te gaan. Toen een medisch assistente in Sussie Torres haar oor kreeg haalde ze meteen versterking.

Even later stonden stonden twee verpleegsters, drie studenten geneeskunde en een arts in het kleine onderzoekskamertje. Ze vertelden haar dat ze een spin in haar oor had zitten. In eerste instantie bleef Torres rustig, maar nadat ze de instrumenten zag die de arts ging gebruiken om haar te helpen schrok ze toch wel even. 

Oordopjes

De dokter probeerde eerst nog de spin er uit te spoelen met water. Dat mislukte maar even later had ze de indringer in volledigheid te pakken. Toen bleek dat het om een giftige vioolspin ging. Beten van deze spinnen kunnen leiden tot spierpijn, misselijkheid, ademhalingsproblemen en zelfs afsterving van het weefsel rondom de wonde.

Torres slaapt voortaan dan ook met oordopjes zodat de beesten niet nog eens in haar oor kunnen kruipen. “Ik had nooit gedacht dat ze in mijn oor zouden kunnen kruipen”