Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Mogelijk terugkeer hoofdrolspelers Beter laat dan nooit'

Barrie Stevens (75), Peter Faber (75), Willibrord Frequin (78) en Gerard Cox (79) keren mogelijk tóch terug in Beter laat dan nooit. Eerder deze zomer kwam naar buiten dat RTL het reisprogramma opnieuw wilde maken, maar dan met een nieuwe cast. De grote schoenen van het viertal blijken volgens De Telegraaf echter lastig te vullen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De mogelijke doorstart met de bekende vier komt mede dankzij een toevallige ontmoeting tussen Peter Faber en RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst. De twee troffen elkaar op Schiphol, waar Faber op het punt stond om op vakantie te gaan. "Hij vroeg of ik met hem en de andere drie een nieuwe seizoen wilde bespreken", zegt de acteur in de krant over zijn ontmoeting met Van der Vorst.

Het viertal heeft wel oren naar een nieuw seizoen, dat volgens de krant zou worden geschoten tijdens twee reizen, mogelijk naar Afrika en/of Zuid-Amerika. Het enige probleem: de volle agenda's van de heren. Vooral Cox en Stevens hebben het druk, waardoor het filmen mogelijk pas in de eerste week van februari kan plaatsvinden. "Een beetje puzzelen wordt het nog wel, maar Peter en Willibrord kunnen sowieso", zegt een ingewijde tegen de krant.

RTL laat aan De Telegraaf weten dat het nog geen besluit heeft genomen over de deelnemers van het programma, dat vorig jaar een redelijk succes was voor de zender. Toen gingen de vier heren op reis naar Zuidoost-Azië.